W tegorocznej odsłonie Festiwalu, aż 400 restauracji z całej Polski zamienia się w foodowe redakcje, tworząc niepowtarzalne doświadczenia kulinarne, gdzie każde
danie stanie się sensacją. W festiwalowej cenie można spróbować autorskiego 3-daniowego menu z cocktailem, które powstało w oparciu o najnowsze trendy.
Już za chwilę wystartuje ogólnopolska, kampania #FoodNewsGoodNews, która będzie zachęcać Gości do odkrywania kulinarnych sensacji. Towarzyszyć będzie ona wiosennej edycji Restaurant Week, jednego z największych Festiwalu kulinarno-towarzyskiego w Polsce i w Europie.
- Po dwóch ostatnich rekordowych edycjach (#FoodSoundsGood – 137,000 Gości; #FoodSmellsGood – 145,000 Gości) tematem tegorocznego Festiwalu popisowych menu w najlepszych restauracjach są kulinarne newsy, trendy i związane z nimi historie. To będzie najbardziej sensacyjna edycja Restaurant Week, w której Goście będą odkrywać wyselekcjonowane aromatyczne dania, inspirowane najświeższymi wiadomościami ze świata - zaznacza Marcin Wawrzeń, Dyrektor Festiwalu.
- Warto śledzić festiwalowe newsy i zarezerwować jak najwięcej doświadczeń na wydarzeniu w ponad 400 wyjątkowych restauracjach w Polsce! Niech skala odkrywania restauracji i nowych smaków będzie ponownie rekordowa - dodaje.
Termin Festiwalu: 13 marca – 24 kwietnia 2024
Zobacz gdzie zarezerwować stolik w Rzeszowie:
Rezerwacje kulinarnych sensacji już wystartowały TUTAJ.
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz