•profesjonalna obsługa Klienta przy kasie fiskalnej i na stoisku bistro,
•przygotowanie i aranżacja bufetu śniadaniowego, dbając o jego estetykę i świeżość produktów,
•dbanie o właściwe ekspozycje produktów oraz ich uzupełnianie,
•zachowanie standardów czystości i jakości na stanowisku pracy oraz w sklepie
•aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych (lub chęć jego uzyskania),
•doświadczenia w pracy z klientem oraz umiejętności profesjonalnej obsługi,
•zdolności do samodzielnego przygotowania bufetu śniadaniowego,
•organizacji pracy własnej i dbałości o szczegóły,
•mile widziane doświadczenie przy przygotowywaniu prostych posiłków (kanapki, sałatki, tortille, zapiekanki)
•gotowość do pracy zmianowej,
•sumienność i dbałość o dobrą jakość pracy
StPr/25/4244
data rozpoczęcia pracy od 17.11.2025
wynagrodzenie od od 4 900 PLN