- zarządzanie lokalem gastronomicznym,
- kierowanie zespołem podległych pracowników,
- szkolenie i nadzorowanie rozwoju podległych pracowników lokalu gastronomicznego,
- opracowywanie grafików pracy zespołu z uwzględnieniem przepisów,
- opracowywanie i wprowadzanie standardów pracy oraz zasad obsługi klientów,
- kontrolowanie przestrzegania przez pracowników przepisów, w szczególności dotyczących higieny przyrządzania i podawania potraw,
- dbanie o odpowiedni standard świadczonych usług,
- dbanie o wynik finansowy lokalu,
- zamawianie produktów oraz negocjowanie cen i warunków dostaw
z dostawcami,
- akceptowanie menu,
- prowadzenie rozmów handlowych z klientami np. dotyczących organizacji przyjęć, bankietów itd.,
- dbanie o wizerunek lokalu,
- przygotowywanie i prowadzenie dokumentacji obowiązującej w zakładzie,
- dbanie o przestrzeganie przepisów bhp, ochrony ppoż. i ochrony środowiska.
StPr/25/1807
data rozpoczęcia pracy od 02.06.2025
wynagrodzenie od od 6 000 PLN